Stimati clienti,

 

          Avand in vedere contextul exceptional generat de pandemia de COVID-19 si intrucat pentru limitarea infectiilor se recomanda implementarea masurilor de distantare sociala, activitatea BEJA Catalin Visan si Manuel  Andrei Dorcioman se va desfasura dupa cum urmeaza:

 1.           Programul de lucru cu publicul este urmatorul:

LUNI – VINERI, intre orele 09.30 – 15.30

 2.           Accesul publicului in birou va fi permis doar in baza unei programari prealabile confirmata de personalul biroului si realizata cu cel putin 24 de ore inaintea vizitei:

      Telefonic: 0371 900 043

      Email: beja.visansidorcioman@gmail.comoffice@visan-dorcioman.ro

Fax: 0372 009 485

 

 3.           Timpul alocat unei programari va fi limitat la o perioada de maximum 20 de minute, pentru a putea permite igienizarea spatiului pentru urmatoarea vizita.

 4.           Vor fi admise in cadrul biroului doar persoanele care poarta masca faciala si manusi de unica folosinta si care nu prezinta simptome de infectare. Anterior permiterii accesului in cadrul biroului, vizitatorilor le va fi masurata temperatura corporala, acestia isi vor manifesta in mod implicit acordul prin accesul in birou.

 5.           Depunerile in numerar se vor efectua la banca, in conturile indicate din comunicarile primite de fiecare client, sau prin mandat postal.

 6.           Recomandam publicului pe cat posibil evitarea vizitelor la sediul BEJA Catalin Visan si Manuel Andrei Dorcioman, si incurajam transmiterea solicitarilor prin posta electronica (e-mail) sau prin fax.

 

Va multumim pentru intelegere.

 

Servicii - Activitati

Executarea silita poate fi realizata de catre executorul judecatoresc prin mai multe proceduri, simultan sau succesiv, pana la realizarea dreptului...

Citeste mai mult...

Modele documente

Cerere de executare silita; Cerere participare la licitatie; Cerere restituire cautiune; Cerere comunicare notificare; Oferta reala de plata

Descarca modelele de documente...

Contact

Executori Judecatoresti  -  BEJA Catalin Visan si Manuel-Andrei Dorcioman

Romania Bucuresti,  sector 3;  str. I.C. Bratianu, nr. 39, bl. P6, sc. 2, et. 7, ap. 37
Mail: office@visan-dorcioman.ro 

Tel.: 0371 900 043 

Fax: 0372 009 485


Program de lucru: Luni - Vineri: 09.30 - 15.30

 

www.visan-dorcioman.ro

Contacteaza-ne acum...